Concert pascal
MOPAN Suceava

Emisiunea „Asia Express” (Antena 1) revine în atenție la nici o săptămână de la difuzarea finalei din data de 22 aprilie. Dar, de data aceasta, peripețiile din Filipine și detaliile de culise sunt povestite cu amărăciune de una dintre concurentele sezonului 3. Lia Bugnar scoate la iveală aspecte mai puțin știute despre show-ul care a înregistrat audiențe uriașe și declară, resemnată, că ea și partenera ei de concurs au fost mai mereu „tăiate la montaj” și difuzate extrem de puțin pe post, potrivit click.ro.

“Eu am o vârstă copleșitoare, mă ia amețeala când mă gândesc. Am 50 de ani. Teoretic, de acum încolo, mari suprize nu mă mai pot aștepta, de asta când a venit propunerea de a participa la acest reality-show mi s-a părut că nu am voie să refuz”. Însă așteptările au fost contrazise de realitate. Cel puțin asta spune acum Lia Bugnar, într-o postare amplă pe pagina ei de Facebook, pe care a scris-o cu amărăciune, cu ironie, cu nostalgie, dar și trimițând săgeți clare către producării show-ului de la Antena 1.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/lia-bugnar-rabufnit-si-spune-ce-nu-s-vazut-la-asia-express-din-4-ore-de-emisiune-eu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava