Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat băut și fiul acestuia au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu un motoscuter la Cârlibaba. Vineri, la ora 21:30, Poliția Vatra Dornei a fost sesizată de către Centrul de primiri Urgențe din acest municipiu despre faptul că la unitatea medicală s-a prezentat un bărbat care prezenta leziuni corporale ca urmare a unui accident rutier.

Polițiștii au stabilit că bărbatul, în timp ce conducea un motociclul neînregistrat, pe care era transportat și fiul său, pe DC 86 A din Cârlibaba, din direcția DN 17 către Izvoarele Sucevei, pe fondul consumului de băuturi alcoolice s-a răsturnat pe partea carosabilă a drumului.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a bărbatului și a fiului acestuia, care au fost transportați la Spitalul municipal Vatra Dornei de către un membru al familiei.

Conducătorul motociclului a fost testat cu aparatul etilometrul, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate și probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosarul de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de ,,vătămarea corporală din culpă” prevăzută de art. 196 alin. 1, 2 și 3, ”conducerea unui vehicul sub infuența acoolului” prevăzută de art. 336 alin. 1 și ”punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat” prevăzută de art. 334 alin. 1 din  Cod penal, iar cercetările vor fi efectuate de Compartimentul Rutier Vatra Dornei.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava