Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 12august  ora 19:14, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Salcea au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie din Suceava că în timp ce se afla la mama ei, în localitatea Dumbrăveni, a văzut cum o persoană de sex feminin este agresată de către soțul acesteia.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că în jurul orei 18.40, o femeie de 40 ani din Dumbrăveni, s-a întâlnit cu soțul ei, de 46 ani, în parcul din localitate. Cei doi soți se află în proces de divorț. Aici, pe fondul unor discuții în contradictoriu, bărbatul și-a agresat fizic soția, pe care ar fi lovit-o și împins-o. În cauză nu a fost nevoie de intervenția unui echipaj medical pentru acordarea de îngrijiri medicale. A fost întocmit chestionarul de evaluare a riscului în vedere emiterii unui ordin de protecție provizoriu, reieșind că există risc iminent, motiv pentru care a fost emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile până la data de 17.08.2023, față de bărbatul de 46 de ani. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „violență în familie”.

Un bărbat din Dumbrăveni și-a umilit nevasta în public. El a luat-o la păruială în parcul din comună, 7.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava