Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Mirela Adomnicăi, a participat, la inaugurarea sălii de sport din comuna Zvoriștea, una dintre cele mai moderne din județ. „Am avut bucuria să mă număr printre invitații dlui primar Constantin Barariu la această sărbătoare a comunei.

Și spun sărbătoare, pentru că este un moment important pentru toți copiii comunității din Zvoriștea, care au la dispoziție de astăzi o sală de sport ultra modernă, în care pot juca fotbal, handbal, volei etc., dar mai ales pentru elevii școlii gimnaziale de peste drum care au unde să își desfășoare orele de educație fizică în condiții moderne.

Astăzi, la Zvoriștea nu s-a inaugurat doar o clădire, ci o cale de o cale către un viitor mai luminos și mai sănătos pentru tinerii noștri.

Moderna sală de sport s-a realizat cu o investiție de peste 7,7 milioane de lei, fără TVA, prin intermediul Companiei Naționale de Investiții, și a fost construită în aproximativ un an de zile de către o societate de construcții din județ. Un exemplu că astfel de proiecte se pot realiza într-un timp optim, atunci când există determinarea unui primar precum Constantin Barariu, finanțare și un constructor serios.

Am asistat și la un meci demonstrativ de fotbal între copii, cu toate cele 182 de locuri de la tribună ocupate, iar bucuria celor mici și entuziasmul părinților reprezintă cel mai bun feedback că sala sporturilor de la Zvoriștea va fi o arenă în care viitoarele talente vor străluci, unde prietenii vor construi amintiri și unde sănătatea fizică și mentală vor înflori.

De la generația celor mici, din sala de sport, am trecut strada, la Căminul cultural „Maria Bararu”, unde jurnalistul și scriitorul Mircea Sfichi, fiu al satului, a cuprins într-un nou album al său, Oameni pentru eternitate, oameni de seamă din Zvoriștea natală”.

De la Elena Murariu , pictor și iconograf, ambasadoare a artei icoanei ortodoxe românești, cu expoziții peste tot în țară, dar și în mari capitale ale lumii, la regretatul Stelian Dumistrăcel, unul dintre cei mai apreciați lingviști români, sau regretata cântăreață de muzică populară, Maria Bararu. Zvoriștea, o comună cu oameni gospodari și un primar care a pus în practică zeci de proiecte importante pentru comunitatea sa, de la infrastructură rutieră, apă și canalizare, la investiții în activitățile culturale, educație și sport”, a declarat Mirela Adomnicăi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava