Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă după amiază polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului desfășurând activități de prevenire și combatere a transportului ilicit de material lemnos s-au deplasat spre Capu Câmpului pe DJ177C, unde au oprit autoutilitara condusă de către un bărbat domiciliat în  Valea Moldovei care era încărcată cu material lemnos.

Solicitându-i conducătorului auto să înmâneze documente de proveniență a materialului lemnos acesta a declarat că nu deține vreun document în acest sens, înmânând doar cartea de identitate, permisul de conducere și certificatul de înmatriculare, stabilindu-se faptul că nu deține asigurare obligatorie RCA valabilă.

Polițiștii au efectuat verificări în aplicația SUMAL, reieșind faptul că autoutilitara nu figurează cu aviz valabil.

În urma inventarierii a reieșit faptul că șoferul transporta cantitatea de 4,47mc buștean gater rășinoase specia molid și 1,62 mc buștean gater rășinoase specia brad, rezultând în total cantitatea de 6,09 mc.

Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă conform Lg. 171/2010  cu suma de 4.000 lei, iar cantitatea de 6,09 mc a reținută și dată în custodie Cantonului Silvic Podu Izvor.

Totodată, s-a procedat la sancționarea contravențională a proprietarului autoutilitarei și reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava