Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 22 feebruarie în jurul orei 16:23, polițiștii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, au identificat și oprit pentru control, pe DJ 209-G Sadău, comuna Brodina, două autoutilitare ce transportau material lemnos. Conducătorul primei autoutilitare a fost identificat în persoana unui bărbat din comuna Frătăuții Noi iar conducătorul celei de-a doua autoutilitare în persoana unui bărbat din comuna Dornești.

S-a procedat la verificarea în aplicația SUMAL 2.0, iar în urma interogării, a rezultat faptul că transporturile de material lemos nu dețin aviz de însoțire a materialului lemnos. Acestea au fost conduse la sediul Ocolul Silvic Brodina. Organele silvice au procedat la inventarierea materialului lemnos, ocazie cu care în prima autoutilitară marca Isuzu, a rezultat cantitatea totală de 3,30 m3  buștean gater specia molid, iar în a doua autoutilitară a rezultat cantitatea de 0,82 m3 lemn foc fag și cantitatea de 0,88 m3 lemn foc molid.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010 modificată s-a dispus confiscarea cantității de 3,30 m3 buștean gater specia molid în valoare de 1.683 lei, a cantității de 0,82 m3 lemn foc fag în valoare de 193 lei și a cantității de 0,88 m3 lemn foc molid în valoare de 135 lei, întreaga cantitate de lemn fiind predată în custodia Ocolului Silvic Brodina.

Două transporturi gemene de bușteni și lemn de foc în valoare de 2.000 de lei confiscate de polițiști la Sadău, 8.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava