Concert pascal
MOPAN Suceava

După mai bine de 70 de ani în care la cârma Marii Britanii a fost regina Elisabeta a II-a, a sosit și momentul în care coroana a fost predată unui nou suveran. Cum deja știm cu toții, pe tron se află acum regele Charles al III-lea, iar în ciuda schimbării suveranului, interesul publicului pentru viața familiei regale nu a scăzut deloc. Iar un detaliu puțin știu despre noul rege ne va surprinde, cu siguranță, pe fiecare dintre noi!

Când vine vorba despre noul suveran, Charles al III-lea, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Times of India, există un detaliu din viața privată a acestuia care ne va surprinde pe toți! Mai precis, este vorba despre faptul că regele adoră telenovelele, potrivit click.ro.

Da, la fel precum orice om, chiar și un rege are pasiuni și hobby-uri, iar pentru Charles, telenovelele sunt o adevărată sursă de relaxare, în timpul său liber. Potrivit sursei, acesta este un mare fan al seriei „Emmerdale”, care spune povestea vieților membrilor unei mici comunități din Yorkshire. De asemenea, se pare că serialul favorit al suveranului englez este „Managerul Nopții” („The Night Manager”), în a cărui distribuție apare nimeni altul decât Tom Hiddleston, mai notează sursa citată.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe detalii, accesând: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/un-detaliu-mai-putin-stiut-despre-regele-charles-a-2279379.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava