MOPAN Suceava

Un exemplar impresionant de urs a fost filmat la un punct de hrănire amplasat de specialiștii Romsilva într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Broșteni din cadrul Directia Silvica Suceava, anunță Regia Națională a Pădurilor pe pagina sa de facebook.  ”Pădurile Ocolului Silvic Broșteni asigură toate condițiile necesare unui habitat sănătos.

Specialiștii Regiei Naționale a Pădurilor asigură hrană suplimentară urșilor departe de comunitățile locale, pentru a evita contactul acestora cu oamenii”, se menționează pe pagina RNP.

Romsilva gestionează peste 250 de fonduri cinegetice și anual asigură faunei, în total, peste 2.600 de tone de porumb, 1.450 de tone de fân, peste 290 de tone de cereale, 270 de tone plante furajere, peste 190 de tone rădăcinoase și suculente, aproape 170 de tone de fructe, aproape 40 de tone de hrană granulată și peste 300 de tone de sare.

În România, unde există una dintre cele mai dezvoltate populații de urs din Europa, urșii trăiesc în pădurile din zona montană a lanțului carpatic.

Urșii au habitatul în pădurile întinse și liniștite de munte și cele dese din zonele deluroase, având un teritoriu larg care include zone dense, unde își amenajează vizuina sau culcușul de iernat, unde se retrage în timpul somnului de iarnă. În căutarea hranei, urșii fac deplasări lungi, folosindu-și toate simțurile dezvoltate, în special cel oflactiv. Sunt animale omnivore, hrana lor fiind vegetală, dar și de origine animală, de la pești, cervide, mamifere mici, până la păsări sau ouă de păsări și insecte.

Direcția Silvică Suceava administrează, prin intermediul celor 24 de ocoale silvice, peste 270 de mii de hectare păduri de stat, din care 21.000 de hectare prin intermediul Ocolului Silvic Broșteni.

Credit video: George Celsie, Direcția Silvică Suceava

Urs la un punct de hrănire într-o pădure administrată de Direcția Silvică Suceava din cadrul Romsilva

Un exemplar impresionant de urs filmat la un punct de hrănire amplasat de specialiștii Romsilva într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Broșteni din cadrul Directia Silvica SuceavaPădurile Ocolului Silvic Broșteni asigură toate condițiile necesare unui habitat sănătos.Specialiștii Regiei Naționale a #Pădurilor – #Romsilva asigură hrană suplimentară urșilor departe de comunitățile locale, pentru a evita contactul acestora cu oamenii.Romsilva gestionează peste 250 de fonduri cinegetice și anual asigură faunei, în total, peste 2.600 de tone de porumb, 1.450 de tone de fân, peste 290 de tone de cereale, 270 de tone plante furajere, peste 190 de tone rădăcinoase și suculente, aproape 170 de tone de fructe, aproape 40 de tone de hrană granulată și peste 300 de tone de sare.În România, unde există una dintre cele mai dezvoltate populații de urs din Europa, urșii trăiesc în pădurile din zona montană a lanțului carpatic. Urșii au habitatul în pădurile întinse și liniștite de munte și cele dese din zonele deluroase, având un teritoriu larg care include zone dense, unde își amenajează vizuina sau culcușul de iernat, unde se retrage în timpul somnului de iarnă. În căutarea hranei, urșii fac deplasări lungi, folosindu-și toate simțurile dezvoltate, în special cel oflactiv. Sunt animale omnivore, hrana lor fiind vegetală, dar și de origine animală, de la pești, cervide, mamifere mici, până la păsări sau ouă de păsări și insecte. Direcția Silvică Suceava administrează, prin intermediul celor 24 de ocoale silvice, peste 270 de mii de hectare păduri de stat, din care 21.000 de hectare prin intermediul Ocolului Silvic Broșteni.Credit video: George Celsie, Direcția Silvică Suceava***** A brown bear eating into a forest at Broșteni, Suceava county, in #Romania #DezvoltareDurabilă #ConteazăPentruViitor #Păduri #Silvicultură#România #Suceava

Gepostet von Regia Nationala a Padurilor – Romsilva am Mittwoch, 10. April 2019

Un exemplar impresionant de urs a fost filmat la un punct de hrănire de la Ocolul Silvic Broșteni (VIDEO), 8.9 out of 10 based on 13 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.9/10 (13 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava