• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Aproape 2400 de lei s-au strîns duminică, în trei ore, în cadrul unei campanii de strîngere de fonduri organizată de Salvați Copiii la Dorohoi. Campania a fost promovată printr-un ultramaraton de 90 de km, pe traseul Suceava Dorohoi – Suceava, inițiat de Tandin Cernica. Totul pentru dotarea spitalului din Dorohoi cu un incubator de transport pentru nou-născuții prematur din zonă.
Acțiunea a început cu Ultramaratonul de 90 km Suceava – Dorohoi – Suceava, inițiat de Tandin Cernica. S-au alăturat cauzei și au participat la Ultramaraton, Teodor Lebădă, Cristian Niga, Mihai Cervinschi, Liviu Ciobanu și Valentin Rusu.
Maratoniștii au fost primiți la intrarea în Dorohoi de voluntari Salvați Copiii și apoi, cu toții, au fost întîmpinați cu aplauze de către locuitorii din Dorohoi care au participat la evenimentul de stângere de fonduri organizat în Piața Grigore Ghica.
Pe tot parcursul ultramaratonului, alergătorii au fost însoțiți și supravegheați îndeaproape de președintele Salvați Copiii Suceava, Camelia Iordache. Pe mașină era afișat mare numărul de sms la care se pot face donații în cadrul campaniei: SMS 8844, cu textul Salvez.
În Piața Grigore Ghica din Dorohoi, s-a făcut o strîngere de fonduri și a avut loc un program artistic. Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul Primăriei Dorohoi, Colegiului Național ”Grigore Ghica”și Școlii Gimnaziale ”Mihail Kogălniceanu”din Dorohoi. Programul artistic a fost susținut de artistul Marian Hatman, elevii Isabela Pomparău, Sebastian Mihai, Laura Macoviciuc, Andrei Cîșlariu, iar sonorizarea a fost asigurată de Mirel Dănilă. La eveniment au participat reprezentanți ai Primăriei și dr. Emilian Vamvu, directorul Spitalului Municipal Dorohoi.
Cu sprijinul donatorilor, cei 40 de voluntari din Suceava și Botoșani au colectat, pe parcursul a 3 ore, suma de 2.368 lei. Salvați Copiii filiala Suceava mulțumește tuturor celor ce s-au implicat în desfășurarea campaniei și donatorilor care au înțeles cât de importantă este contribuția la salvarea copiilor născuți prematur.
Salvaţi Copiii România continuă programul de dotare cu incubatoare a maternităţilor din România, prin campania de strângere de fonduri ”Un gest pentru o viaţă”. Orice sprijin acordat, prin donaţii online , prin SMS la 8844 cu codul „SALVEZ” (2 euro lunar) sau prin donarea în contul Salvați Copiii filiala Suceava – RO64RNCB0234023048700001, este binevenit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava