Concert pascal
MOPAN Suceava

Un hoţ care a furat un televizor LCD dintr-o casă din cartierul Iţcani din Suceava le-a spus jandarmilor care l-au prins că îl duce la reparat. Potrivit unui comunicat de presă, în dimineaţa zilei de miercuri, în jurul orei 06.30, un echipaj de jandarmerie aflat pe strada Traian Vuia a observat un bărbat care se deplasa grăbit şi care avea asupra sa un televizor.
Fiind întrebat cu privire la provenienţa televizorului, bărbatul a declarat că îi aparţine şi că îl duce la un atelier specializat pentru a-l repara. Având un comportament suspect, bărbatul a fost condus de jandarmi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, unde s-a constatat că televizorul este funcţional, motiv pentru care au fost începute verificări pentru stabilirea provenienţei acestuia.
În urma cercetărilor, a rezultat faptul că în jurul orei 3:30, H. Romeo, în vârstă de 42 de ani, din comuna Mihăileni, judeţul Botoşani, a pătruns în curtea unei locuinţe din cartierul Iţcani, şi după ce a căutat produse de valoare într-un garaj, a intrat în veranda imobilului, de unde a luat un televizor LCD care era montat pe perete.
Ulterior, bărbatul a părăsit casa, a ascuns televizorul într-o zonă cu vegetaţie bogată şi a petrecut câteva ore într-un bar. Apoi, în jurul orei 6:00 a luat televizorul şi s-a îndreptat spre zona centrală a Sucevei pentru a găsi un cumpărător. Televizorul a fost restituit proprietarului, iar persoana în cauză a fost predată Poliţiei Municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava