• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un sucevean a fost prins marţi seara în timp ce abuza sexual un minor în vârstă de 15 ani. Marţi, 17 martie a.c., în jurul orei 20.00, un echipaj de jandarmerie a observat un autoturism staţionat în lunca râului Suceava, în apropierea centralei termice a municipiului Suceava. Apropiindu-se de autovehicul, în vederea efectuării unui control de rutină, jandarmii au depistat în interiorul acestuia un bărbat care întreţinea relaţii sexuale cu un adolescent. În urma verificărilor, jandarmii au constatat că bărbatul în cauză are vârsta de 43 de ani, având domiciliul în comuna Frumosu, jud. Suceava. În seara respectivă, acesta s-a întâlnit cu minorul în vârstă de 15 ani în zona centrală a municipiului Suceava, de unde au plecat cu maşina într-o zonă puţin circulată din apropierea albiei râului Suceava. Aici, după ce i-a oferit minorului suma de 50 de lei, bărbatul a întreţinut raporturi sexuale cu acesta.
Bărbatul a recunoscut că nu e prima dată când se întâlneşte cu acest adolescent, o faptă similară având loc în ziua de 14 martie, în apartamentul unei cunoştinţe din municipiul Suceava. Bărbatul a fost predat Poliţiei Municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor. Ulterior, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
  • marin

    îN ZOna Burdujeni par a fi mari atrocități.Acolo mulți nu-și face treaba,mai bine cu jandarmii mai conștiincioși.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava