Concert pascal
MOPAN Suceava

Un minor în vârstă de 11 ani a fost zgâriat de o leoaică din grădina zoologică din Rădăuţi, În după amiaza zilei de vineri, Poliţia Municipiului Rădăuţi a fost sesizată telefonic de către Spitalul Municipal Rădăuţi cu privire la faptul că la această unitate spitalicească a fost adus un minor de 11 ani din Rădăuţi, care prezenta plăgi zgâriate. Minorul a declarat că că a fost zgâriat de un leu la Parcul Zoologic din această localitate.
În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în după amiaza zilei de vineri, minorul, însoţit de fratele său de 14 ani şi alţi doi minori, toţi din Rădăuţi, au mers în vizită la Parcul Zoologic Rădăuţi. Într-un comunicat al poliţiei se precizează că paznicul le-a vândut bilete de intrare celor patru minori şi i-a lăsat în incinta parcului, fără a-i însoţi.
Minorii s-au deplasat prin parc, iar când au ajuns în zona anexei în care sunt adăpostite animalele sălbatice pe timp de iarnă au pătruns înăuntru şi s-au apropiat de grilajul cuştii în care se găsea o singură leoaică. Copiii au introdus un băţ printre gratii, moment în care leoaica a devenit agitată, şi cu labele l-a zgâriat printre gratii pe piciorul stâng şi coapsa dreaptă pe minorul de 11 ani.
Victima a fost luată de fratele său mai mare, care a sunat părinţii, fiind transportată de către aceştia la Spitalul Municipal Rădăuţi şi ulterior la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, unde i-au fost acordate îngrijiri de specialitate, fără a necesita internarea. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și neglijență în serviciu, urmând să se dispună procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava