Comenzi MOPAN Suceava

La data de 26.05.2022, orele 15.11, Politia Radauți a fost sesizata prin SNUAU 112 de catre Arcu Georgeta cu privire la faptul ca o femeie a fost lovita de o motocicleta, iar conducatorul motocicletei a parasit locul accidentului. Echipajul de politie rutiera din cadrul Compartimentului Rutier Radauti s-a deplasat la fata locului si a stabilit ca la data de 26.05.2022, în jurul orelor 15:11, o tanara de 17 ani, din comuna Voitinel a patruns pe drumul comunal neclasificat, de pe o ulita din partea dreapta, deplasandu-se pe mijiocul partii carosabile din beton.

La un moment dat, a fost acrosata din partea din spate de un moped care era condus de un barbat de 28 de ani din aceeasi localitate.

Tânara de 17 ani a cazut pe partea carosabila, suferind leziuni fizice iar conducatorul mopedului si- a continuat deplasarea, parasind locul accidentului. Victima a fost transportata cu ambulanța la Spitalul Radauti și a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Dupa cercetarea locului accidentului, a fost identificat autorul accidentului iar în urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca mopedul nu figureaza înmatriculat sau înregistrat iar barbatul de 28 de ani nu figureaza ca fiind posesor de permis de conducere. Conducatorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care i-au fost recoltate probe biologice de sange în vederea stabilirii alcoolemiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava