MOPAN Suceava

Ministerul Educaţiei a scos, din nou, la concurs, postul de inspector şcolar general la Suceava şi alte 19 Inspectorate din ţară. Dosarele se depun pînă pe 12 iulie, iar concursul va avea loc între 27 iulie şi 7 august.

„Ministerul a anunţat în cursul zilei de miercuri scoaterea la concurs a funcţiei vacante de inspector şcolar general în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava. Concursul se organizează în baza metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului de inspector şcolar general aprobată prin ordinul de ministru numărul 5557 din 2011 cu modificările ulterioare. Dosarul de înscriere poate fi depus de candidaţi în perioada 29 iunie-12 iulie, la sediul IŞJ. Probele de concurs se desfăşoară în perioada 27 iulie-7 august la sediul Ministerului. Metodologia de concurs, bibliografia, modelul de CV şi alte documente necesare concursului vor fi afişate atît la sediul Ministerului, cît şi la sediul IŞJ”, a declarat Mariana Drumea, purtător de cuvînt al IŞJ Suceava.

Doar jumătate din cele 42 de inspectorate şcolare au şefi după concursul organizat în perioada 11-20 martie, după ce unii candidaţi au fost respinşi, s-au retras sau nu s-au prezentat. Este şi cazul Sucevei unde IŞJ este condus cu interimat de Gheorghe Lazăr. Acesta nu s-a prezentat la concursul din martie invocînd probleme de sănătate. Contracandidatul Virginel Iordache a picat examenul, prin urmare, Gheorghe Lazăr a rămas şef, cu delegaţie, pînă la organizarea unui nou concurs. „Da, voi merge la concurs!” , ne-a declarat, telefonic, profesorul Gheorghe Lazăr. De cealaltă parte, Virginel Iordache nu aflase despre organizarea unei noi sesiuni şi a spus că va comunica peste cîteva zile dacă mai este sau nu interesat să conducă IŞJ Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava