Concert pascal
MOPAN Suceava

Cea mai bună echipă de barmani din Nordul României – BarShow, răcorește sucevenii cu limonade duminică, 28 iunie, începând cu ora 17.00, în spațiul creat în aer liber, vizavi de Oscar Wilde Pub. Timp de 5 ore, echipa BarShow va oferi un spectacol de iscusință în amestecuri racoritoare. În schimbul limonadelor speciale, degustătorii sunt îndemnați să doneze pentru susținerea terapiei copiilor din cadrul asociației Help Autism Filiala Suceava.
La Suceava, printr-un program al Asociației Help Autism în parteneriat cu DGASPC Suceava și sprijinit de comunitate și antreprenori locali, copiii cu autism au șanse mai mari la diagnostic, terapie și recuperare. „Echipa de terapeuți încearcă prin diferite acțiuni să sensibilizeze comunitatea cu privire la diagnosticul ce afectează 1 din 68 de copii și susținerea intervenției terapeutice prin implicarea tuturor, după posibilități și abilități”, spune Andreea Panait, psiholog și coordonator al Help Autism Filiala Suceava.
„O limonadă, o șansă la recuperare” este o acțiune caritabilă organizată de BarShow și Help Autism Filiala Suceaca împreună cu Oscar Wilde Pub, Carefour Suceava, Look Up Pub, Coca Cola.
Cu o experiență vastă în domeniul de Cocktail Catering, echipa BarShow este formată din Alex Bălan și Ioan Gherman. Numeroasele premii câștigate la concursurile de mixologie îi recomandă ca cea mai bună echipă de barmani din Nordul României.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava