Concert pascal
MOPAN Suceava

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Pătrăuți, au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din comuna Pătrăuți, informează ISU Suceava.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la nivelul acoperișului, existând pericolul de propagare la întreaga construcție. De asemenea, a fost identificat un tânăr, în vârstă de 31 de ani, care a suferit o luxație la un picior. Acesta a fost preluat de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava și transportat la spital, pentru tratament de specialitate.

Au ars acoperișul casei de locuit, pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați, și circa 200 de kilograme de materiale textile, care erau depozitate în podul locuinței. S-a degradat tavanul clădirii, pe aproximativ 50 de metri pătrați.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

Incendiul a fost lichidat la ora 17:50, iar pompierii au salvat restul casei de locuit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava