Concert pascal
MOPAN Suceava

Tînărul atlet dornean  Prâsneac Alexandru  legitimat la Clubul Sportiv Municipal „Dorna” Vatra Dornei și CSM București și-a trecut în palmares un nou titlu de Campion Național  în etapa finală a Campionatelor Naționale U18  care a avut loc sâmbătă și duminică, 11 și 12 martie 2023, la București.

Finalul de săptămână l-a  găsit pe dornean  concurând în Sala de Atletism „Ioan Soter”, din cadrul Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu” din București, acolo unde s-au întrecut cu cei mai buni sportivi legitimați la cluburile de top din țara noastră.

Tânărul  dornean  și-a dovedit din nou calitățile excelente de atlet și a reușit să se întoarcă acasă cu titlul de Campion Național. Titlu cucerit în acest weekend a fost cel din proba de 800 de metri, acolo unde Alexandru , legitimat de altfel atât la CSM Dorna, cât și la CSM București, a devenit campion național. Cu un timp de 1minut, 56 secunde și 96 de sutimi.

Prâsneac Cristian antrenor CSM Dorna Vatra-Dornei a declarat: ”Dacă saptamăna trecuta sportivul a fost internat cu o zi inainte de Naționale U 20 cu o gripă puternica, s-a refăcut săptamina acesta și s-a văzut rodul muncii. Alexandru a abordat cu incredere cursa unde la final a obținut aurul. Aș vrea să mulțumesc și celor care investesc in noi CSM Dorna Vatra-Dornei ,CSM București dar nu vreau să uit și sponsorul personal al sportivului Apa Bucovina”.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava