Concert pascal
MOPAN Suceava

Miercuri în jurul orei 19.40, Poliția Rădăuți a fost sesizată despre faptul că un bărbat își agreesează soția.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au fost identificați cei doi soți care purtau o discuție contradictorie.

Persoana de sex masculin din interiorul locuinței a refuzat inițial să deschidă ușa, iar cea de sex feminin a relatat că se află într-o stare de temere.

În cele din urmă, a fost identificat bărbatul de 46 ani, care a deschis ușa și a ieșit din locuință, după care a relatat că este nemulțumit de relația cu soția sa, a avut un conflict cu aceasta și a împins-o. La fața locului a fost identificată și femeia de 41 ani, persoană ce se afla într-o stare vădită de temere. Aceasta a relatat că în timp ce se afla în locuința de domiciliu cu cei șase copii minori și soțul său, acesta a agresat-o.

La fața locului, conflictul a fost aplanat, iar tuturor celor implicați li s-a adus la cunoștiință despre normele de conviețuire sociale, ale ordinii și liniștii publice, cât și despre normele Legii 217/2003 privind prevenirea și combaterea violenței domestice.

Având în vedere cele sesizate, s-a procedat la întocmirea Formularului de Evaluare a Riscului din care reiese faptul că există risc iminent pentru sănătatea și integritatea corporală a femeii de 41 de ani și a copiilor, astfel încât a fost emis un ordin provizoriu de protecție, valabil pentru o perioadă de 5 zile, agresorul părăsind domiciliul. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „violență în familie” și „amenințare”.

Un rădăuțean tată a șase copii nemulțumit de relația conjugală și-a bruscat soția. Femeia a chemat Poliția care l-a trimis pe bărbat cinci zile ”la plimbare”, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava