Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 21 ianuarie în jurul orelor 17:50, politiștii din cadrul Politiei orașului Cajvana și ai Politiei orașului Solca au fost sesizati prin apel la S.N.U.A.U 112 de catre o femeie din  Iaslovat cu privire la faptul ca este amenintata cu acte de violenta de catre sot.

Cu ocazia deplasarii la fata locului a fost identificata apelanta care a relatat faptul că în timp ce se afla la adresa de domiciliu pe fondul unor nentelegeri cu sotul s-a iscat un conflict spontan, context  în care barbatul a amenintat-o cu acte de violentă, cauzandu-i o stare de temere.

Femeii i s-a pus la dispozitie un formular de evaluare a riscului, ocazie cu care a reieșit faptul ca exista risc iminent, astfel emitandu-se un ordin de protectie provizoriu, împotriva sotului, pe o perioada de 5 zile.

În urma celor întamplate, femeia a mentionat faptul ca nu a fost agresata fizic, nefiind necesara interventia unui echipaj ambulantier.

In  cauza  politiștii  s-au  sesizat  din  oficiu  pentru  savarșirea  infractiunii  de “Amenintare” urmand a se da solutie procedurala, de catre Postul de politie Iaslovat, prin Parchetul de pe langa Judecatoria Radauti.

Bărbat care și-a certat soția ”exilat” cinci din zile de la domicilul conjugal, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava