Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 3 septembrie  în jurul orelor 21.15, personalul de serviciu al sectiei de politie a fost sesizat prin SNUAU 112 de catre un barbat că are scandal cu o persoana pe strada Calea Burdujeni. Echipajul de politie s-a deplasat la fata locului, pe str. Calea Burdujeni, unde se afla oprit un autoturism care încurca desfașurarea circulatiei  în conditii normale. A fost identificat conducatorul auto în persoana unui barbat din municipiul Suceava care emana halena alcoolica și a recunoscut faptul ca autoturismul în cauza îi apartine și ca a condus sub influenta alcoolului. Întrebat despre permisul de conducere, acesta a relatat faptul ca este retinut pentru savarșirea unei infractiuni de conducere sub influenta alcoolului. În  urma  verificarilor  efectuate în bazele  de  date  specifice  politiei a  rezultat  faptul ca permisul de conducere figureaza  cu mentiunea „RETINUT”.

In continuare s-a procedat la testarea șoferului cu aparatul etilotest rezultand o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat și s-a procedat la conducerea la U.P.U. – Spitalul Judetean de Urgenta „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde au fost prelevate mostre biologice de sange. În cauza s-a întocmit proces verbal de constatare al infractiunii flagrante privind comiterea infractiunilor de ,,conducerea unui vehicul fara permis de conducere” , fapta prev. de art. 335 alin. (2) din Codul Penal și „conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante”, fapta prev. de art. 336 alin.(1) din Codul Penal, cercetarile fiind continuate de catre lucratorii din cadrul Biroului Rutier, fiind întocmit dosarul penal.

Un șofer care nu mai putea conduce de beat ce era a oprit mașina în drum blocând circulația pe strada Calea Burdujeni din Suceava. Oamenii au chemat Poliția care i-a întocmit dosar penal, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava