Concert pascal
MOPAN Suceava

Asociația de Psihiatrie Socială din România (APSRO) al cărei președinte este renumitul medic sucevean Alexandru Paziuc se va ocupa de organizarea celui de-al 23-lea Congres Mondial de Psihiastrie Socială care va avea loc în luna octombrie 2019 la București. Acest lucru a fost stabilit de Comitetul de conducere al Organizației Mondiale de Psihiatrie Socială care s-a întrunit la Viena la începutul acestei luni. ”Asociația de Psihiatrie Socială din România a fost desemnată să organizeze Congresul datorită activității pe care a desfășurat-o de-a lungul anilor școli de vară, conferințe naționale și alte acțiuni în domeniul sănătății mintale. Cei din Comitetul de conducere al Organizației Mondiale de Psihiatrie Socială au considerat că APSRO poate organiza un astfel de eveniment de talie mondială. În discuție a fost și Marocul ca organizator însă în final s-a optat pentru România. Pentru România s-au luat în discuție două locații București și Iași. Cel mai probabil Congresul se va desfășura la București. La Congres sunt așteptați nu doar medici psihiatri ci și psihologi, psihoterapeuți și asistenți sociali cu care medicii lucrează în echipă pentru reintegrarea socială a pacienților”, a declarat Alexandru Paziuc. El a adăugat că la Congresul Mondial de Psihiastrie Socială vor participa în jur de 2.000-3.000 de persoane din întreaga lume.

Paziuc, nominalizat de The Economist și ”The Ratiu Family Charitable Foundation”

Metodele inovatoare promovate de medicul psihiatru Alexandru Paziuc la Spitalul de Psihiatrie din Cîmpulung Moldovenesc pe care l-a condus mai mulți ani au fost apreciate la nivel internațional. El a fost nominalizat de prestigioasa publicaţie britanică The Economist în cadrul unui raport de ţară care a vizat sănătatea mintală. De asemenea, Alexandru Paziuc a mai fost nominalizat de prestigioasa fundație britanică ”The Ratiu Family Charitable Foundation” pentru activitatea sa inovatoare în domediul sănătății mintale, pentru exemplul de bună practică medicală și managerială, impactul pozitiv pe care l-a adus asupra comunității, societății și contribuția permanentă asupra dezvoltării psihiatriei sociale și comunitare, a serviciilor de sănătate mintală, precum și a sistemului de sănătate din România.

Un renumit medic sucevean organizează în România Congresul Mondial de Psihiatrie Socială, 9.8 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.8/10 (5 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava