MOPAN Suceava

Renumitul medic psihiatru sucevean, Alexandru Paziuc, președinte al Asociației de Psihiatrie Socială din România, propune ca toți candidații la alegerile locale, parlamentare sau prezidențiale să treacă printr-un examen psihiatric sau psihologic. El consideră că acest examen ar trebui să fie obligatoriu în condițiile în care în funcțiile publice au ajuns din 1990 încoace oameni cu vădite probleme de percepere a realității și cu grave probleme de comportament care au bulversat viața cetățenilor acestei națiuni.

„Aceste persoane iau decizii pentru o naţiune întreagă. Indiferent că-i consilier local, consilier judeţean, primar, preşedinte de Consiliu Judeţean, senator sau deputat, cu atât mai mult trebuie să aibă acest examen psihiatric, psihologic, să aibă un cazier curat, pentru a crea acei lideri care să ne conducă şi să ne dea curajul să mergem la vot. Lipsa acestor evaluări, lipsa acestor examene tocmai la cei care ne conduc ne-a adus unde ne-a adus”, a declarat Paziuc.

Un renumit medic sucevean propune examen psihiatric pentru toți candidații la funcțiile publice, 8.5 out of 10 based on 33 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (33 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava