Concert pascal
MOPAN Suceava

Comunitatea din Berchișești a sărbătorit o centenară. Este vorba de Axenia Horga, care a împlinit frumoasa vârstă de 100 de ani. Primarul comunei, Violeta Țăran, a vizitat-o acasă pentru a-i face cadou un tort personalizat și un buchet de flori și pentru a-i ura ”la mulți ani” din partea întregii suflări a localității. ”Doamna Axenia Horga, de care mă leagă o veche și statornică prietenie, a fost sărbătorită astăzi de comunitatea din Berchișești, la împlinirea unui veac de viață. A fost o aniversare de suflet nu doar pentru familia dumneaei, ci și pentru mine, deoarece o cunosc pe doamna Horga de când eram micuță, ea fiind vecină în tinerețe și prietenă bună a bunicii mele. Am depănat astfel multe amintiri și ne-am reamintit o serie de povești extraordinare din copilărie, care a fost și pentru mine aidoma celei a lui Ion Creangă. Timpul a trecut fantastic de repede și azi am ajuns să o aniversăm pe doamna Axenia Horga la împlinirea frumoasei vârste de 100 de ani, spiritul sufletului ei rămânând însă tot tânăr.

Ca primar, mă bucur că tot mai mulți locuitori ai comunei Berchișești ating un secol de viață, ceea ce confirmă dictonul meu, potrivit căruia Berchișești este locul ideal în care poți să trăiești până la adânci bătrâneți.

Împreună cu toți locuitorii comunei noastre, îi dorim doamnei Axenia multă sănătate și bucurii, alături de familie și cei dragi!

La Mulți Ani din inimă!”, a transmis primărița.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava