Concert pascal
MOPAN Suceava

La începutul acestei săptămâni a avut loc reunirea lotului echipei de handbal masculin CSU Suceava în vederea pregătirilor de iarnă pentru returul seriei A a Diviziei A. La chemarea antrenorului Răzvan Bernicu au răspuns toţi jucătorii cu excepţia portarului Cristi Tcaciuc, care a rămas la Timişoara fiind răcit.

Pe parcursul acestei săptămâni handbaliştii suceveni vor efectua câte două antrenamente pe zi, antrenamente mai lejere destinate reacomodării la efort. De lunea viitoare jucătorii de la CSU Suceava vor intra într-un program de pregătire mai „consistent” cu un antrenament fizic în sala de atletism a complexului „Areni”, pentru ca al doilea antrenament să fie cu mingea în sala LPS.

„Nu am făcut un cantonament propriu zis pentru că nu se merita deoarece avem toate condiţiile aici la Suceava. După antrenamentele destul de dure care vor urma avem toate condiţiile de refacere la Universitatea „Ştefan cel Mare”.
Ne aşteaptă câteva partide mai modeste în debutul returului, dar apoi urmează jocurile cu HC Dobrogea Sud şi mai ales cel cu CSSM Bacău. Pe acesta ne vom concentra pentru că vrem să ne clasăm pe locul secund la finele sezonului regulat.
Aşteptăm să vedem pe ce ne putem baza în acest an şi cu cel lot de jucători vom ataca promovarea în Liga Naţională” a declarat antrenorul echipei de handbal masculin Răzvan Bernicu.

Returul seriei A a Diviziei A de handbal masculin va începe în data de 7 februarie, în primul meci oficial din acest an CSU Suceava urmând să evolueze pe terenul grupării formaţiei LPS Piatra Neamţ.

Sursa foto: www.gazetasv.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava