Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc a fost încătușat de polițiști după ce s-a urcat băut la volan, a acroșat o mașină, a fugit de la locul accidentului iar în momentul în care i s-a solicitat să meargă la spital a devenit recalcitrant. În după amiaza zilei de vineri, Poliția Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin „112” despre faptul că în fața unui magazin din localitate a avut loc un eveniment rutier.
Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că în timp ce conducea autoturismul pe str. Rândunicii din localitate, ajuns la intersecția cu str. Calea Bucovinei, un localnic de 39 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice a acroșat un autoturism, provocând doar pagube materiale, după care și-a continuat deplasarea spre domiciliu. Şoferul vinovat de producerea evenimentului a fost identificat de polițiști la domiciliu, acolo unde a fost testat cu  aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, în momentul în care polițiștii i-au solicitat să se deplaseze la spital în vederea recoltării de probe biologice, bărbatul a  adoptat un comportament necorespunzător, motiv pentru care a fost încătușat și condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava