Concert pascal
MOPAN Suceava

Un autoturism care a fost furat în municipiul Dorohoi, din judeţul Botoşani, a fost găsit în parcarea unui supermarket din Suceava. Potrivit unui comunicat de presă, sâmbătă dimineaţa, poliţiştii suceveni au fost sesizaţi de colegii lor din judeţul Botoşani cu privire la faptul că în jurul orei 7:00, de pe raza municipiului Dorohoi a fost sustras un autoturism.
În urma măsurilor întreprinse de Poliția municipiului Suceava, în parcarea unui complex comercial din localitate a fost identificat autoturismul sustras.
După aproximativ 10 minute, patrula de poliție a observat un tânăr care s-a apropiat autoturism, l-a deschis și a urcat în interior, pornind motorul cu intenția de a pleca de la fața locului. Polițiștii au blocat autoturismul cu autospeciala de poliție, iar conducătorul auto a fost identificat ca fiind un tânăr de 24 de ani, din județul Botoșani, care a recunoscut faptul că în dimineața zilei de sâmbătă a furat autoturismul de pe raza municipiului Dorohoi.
Tânărul a fost condus la sediul Secției de poliție Burdujeni pentru continuarea cercetărilor, fiind preluat de un echipaj de poliție din cadrul Biroului Investigații Criminale Dorohoi, județul Botoșani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava