MOPAN Suceava

Un bărbat din Volovăț care a condus autoturismul pe DJ 209K, pe raza acestei comune, din direcția municipiului Rădăuți către satul Burla, a pierdut controlul asupra direcției de mers, oprindu-se în șanțul de pe partea stângă a sensului său de mers. În urma evenimentului nu au rezultat victime omenești, șoferul fiind singur în autoturism. Șoferul a fost identificat la fața locului și întrucât emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, fapt pentru care acesta și-a dat consimțământul, după care a fost condus la Sediul Poliției Rădăuți, în vederea întocmirii actelor procedurale.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, faptă prev. și ped. de art. 336, alin. 1, din Codul Penal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava