Concert pascal
MOPAN Suceava

Un șofer beat și fără permis a intrat cu mașina în zidul unui magazin din Baia, după care a încercat să se ascundă în curtea unei localnice. În noaptea de miercuri spre joi, Poliția Mălini a fost sesizată prin „112” cu privire la faptul că un autoturism a lovit peretele unui imobil din centrul satului Baia. Deplasându-se la fața locului polițiștii au identificat un autoturism avariat, conducătorul auto nefiind identificat la fața locului, semnalmentele acestuia fiind transmise polițiștilor de către martorii oculari. Ulterior, în aceeași noapte, la ora 3:30, polițiștii au fost de către o femeie din satul Sasca Mică, comuna Cornu Luncii, cu privire la faptul că în curtea sa a intrat un bărbat lovit la picior, care i-a spus că a fost victima unei agresiuni și că este din Frasin. La fața locului, s-a constatat că persoana identificată în curtea femeii corespunde cu cea care a provocat accidentul din comuna, respectiv un bărbat de 36 ani, din oraș Frasin.

Având în vedere că bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,56mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, întrucât bărbatul acuza dureri la piciorul drept și în zona capului, a fost solicitată de către polițiști intervenția la fața locului a unui echipaj medical de urgență, acesta fiind transportat la Spitalul MunFălticeni pentru îngrijiri medicale.

În urma  cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că bărbatul de 36 an, în timp ce conducea autoturismul în parcarea din incinta unui magazin de pe str. Ștefan cel Mare din satul Baia a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu colțul clădirii și cu gardul împrejmuitor al acesteia. După producerea evenimentului, șoferul a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a stabilit faptul că șoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie sau subcategorie de autovehicule. Autoturismul a fost verificat în baza de date, iar acesta figurează radiat.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corpora din culpă”, „conducerea unui vehicul de drumurile publice sub influența alcoolului”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat” și ,,conducere fără permis”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava