Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 29 ianuarie  orele 00:10, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier – IPJ Suceava, aflându-se exercitarea atribuțiunilor de serviciu, pe strada Calea Bucovinei, din Câmpulung Moldovenesc au oprit în trafic un autoturism, după ce, în prealabil conducătorul auto a efectuat o manevră de depășire neregulamentară a autospecialei de poliție, în zona de acțiune a indicatorului depășire interzisă și încălcând marcajul longitudinal simplu continuu ce separă sensurile de mers.

La volanul vehiculului mai sus menționat, a fost legitimat conducătorul auto, respectiv un tânăr în vârstă de 21 ani, cu domiciliul în Câmpulung Moldovenesc.

Acesta a fost testat cu etilometrul din dotarea Serviciului Rutier Suceava, iar rezultatul a fost negativ.

În continuare, șoferul a fost testat și cu aparatul Drager DrugTest 5000 aflat în dotarea Serviciului Rutier Suceava, acesta indicând rezultat pozitiv la Methamphetamine.

Având în vedere rezultatul indicat șoferul a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea determinării prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

Pentru manevra de depășire neregulamentară conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform prevederilor 101 alin. 3 lit g din O.U.G. 195/2002 pentru încălcarea prevederilor art. art. 120 alin. 1 lit h și i din H.G. 1391/2006, cu 6 puncte amendă în cuantum de 870 lei, iar ca măsură complementară suspendarea exercitării dreptului de a conduce autoturisme pe drumurile publice pentru o perioadă de 60 zile, fiindu-i reținut permisul de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a unor substanţe psihoactive” faptă prev. şi ped. de art. 336 alin. 2 Cod penal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava