MOPAN Suceava

Un sucevean se află în delegaţiei României care pleacă, astăzi, spre Soci, unde au loc, în perioada 7-23 februarie, Jocurile Olimpice. Este vorba despre Dorin Velicu, în vîrstă de 27 de ani. Legitimat la Clubul Sporturilor de Iarnă din Vatra Dornei, tînărul va concura în proba de skeleton. Dorin Velicu se află pe lista celor 24 de sportivi calificaţi pentru competiţia din Rusia. Aceştia vor participa la opt discipline: schi alpin, schi fond, biatlon, sărituri cu schiurile, patinaj artistic, bob, sanie şi skeleton.
Potrivit directorului CSI Vatra Dornei, Octavian Pungovschi, prezenţa lui Dorin Velicu la o competiţie de o asemenea anvergură este un lucru important pentru imaginea judeţului Suceava şi speră într-un rezultat cât mai bun al sportivului dornean pe pista de la Soci.
„Prezenţa lui Dorin Velicu la Jocurile Olimpice reprezintă foarte mult pentru el ca sportiv, pentru noi ca şi club, dar şi pentru imaginea judeţului Suceava, în general. E competiţia supremă a sporturilor de iarnă şi ştiu că şi-a dorit foarte mult să ajungă acolo, mai ales că, la 27 de ani, este oarecum pe final de carieră. Sper să obţină un rezultat cât mai bun. El a câştigat cam tot ce s-a putut câştiga pe plan naţional, unde este multiplu campion încă de la juniori, însă va fi foarte greu să se apropie de podium la o competiţie de o asemenea anvergură cum este Olimpiada, unde vor participa cei mai buni sportivi din lume. Încă nu suntem o forţă în skeleton. Important este, însă, că participă”, a declarat Octavian Pungovschi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava