Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tânăr din Ulma a ajuns în arestul poliției după ce a distrus aparate cu o valoare de 10.000 de euro dintr-o sală de jocuri din comună. În cursul zilei de 9 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați de către un bărbat, de 44 de ani, din municipiul Rădăuți, cu privire la faptul că, în seara de 8 martie, un bărbat a distrus trei aparate pentru jocuri de noroc, precum și două monitoare pentru pariuri sportive, amplasate în incinta unei societăţi comerciale din comuna Ulma, creând un prejudiciu de aproximativ 10.000 de euro.
În cursul zilei de vineri, 10 martie, în urma continuării cercetărilor în cauză a fost identificat cel care a provocat distrugerile, respectiv un tânăr de 23 de ani din comuna Ulma. „În urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit faptul că în cauză s-a conturat și comiterea infracțiunii de „tulburarea ordinii și liniștii publice”, astfel că, s-a dispus prin ordonanță extinderea cercetărilor și cu privire la săvârșirea acestei fapte”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Suceava.
Agresorul a fost identificat și condus la sediul Poliției orașului Vicovu de Sus, iar în urma probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava