Concert pascal
MOPAN Suceava

La fel ca în ultimii câţiva ani buni, echipa de volei masculin CSM Suceava ajunge iar la faza a II-a a play-off-ului în care participă la turneul care reuneşte cele mai bune patru echipe ale seriei. Şi la finele sezonului competiţional 2016-2017, gruparea suceveană îşi va disputa dreptul de participare la turneul de promovare în primul eşalon valoric alături de echipele Dinamo, Ştiinţa şi Rapid, toate trei din Bucureşti.

Exceptând-o pe Dinamo, care are un lot deosebit de valoros şi experimentat şi nu a pierdut niciun set în campionat, celelalte două formaţii sunt de nivelul grupării sucevene. CSM Suceava a câştigat un meci şi a pierdut unul în faţa celor de la Ştiinţa şi le-a câştigat pe ambele cu Rapid.

Pe data de 14 martie va avea loc licitaţia pentru organizarea turneului din faza a II-a a play-off-ului. Deşi sunt în competiţie trei echipe din capitală, ar fi frumos ca ea să fie găzduită de Suceava care nu a organizat niciodată acest turneu.

„Lipsa fondurilor şi a condiţiilor materiale pune un semn mare de întrebare în ceea ce priveşte organizarea turneului din acedastă fază a play-off-ului la Suceava. Ar fi interesant să putem oferi iubitorilor voleiului de la noi un astfel de eveniment.

În afară de Dinamo, cu celelalte două echipe ne putem lupta de la egal la egal. Avem o echipă experimentată şi câţiva tineri de valoare şi avem şansa noastră în meciul cu Ştiinţa Bucureşti. Ar fi frumos să putem ajunge din nou la turneul de promovare în Dicizia A1” a declarat profesorul Victor Pancu, antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava.

În urma turneului play-off, primele două clasate din seria est cu primele două clasate în aceeaşi fază din seria vest, vor juca la un turneu pentru promovarea în primul eşalon valoric al voleiului masculin românesc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava