Concert pascal
MOPAN Suceava

În continuarea cercetărilor privind sustragerea la data de 03.11.2023 a unui vehicul  aflat în patrimoniul unei societăți comerciale din orașul Gura Humorului, în urma activităților specifice desfășurate în cadrul acțiunii ,,Blocada” organizată la nivelul Poliției Orașului Gura Humorului, la 26.01.2024 s-a reușit identificarea bărbatului bănuit de comiterea faptei, respectiv un tânăr de 23 de ani din Marginea.

Acesta a fost identificat și preluat în custodie de polițiști, a fost audiat cu privire la fapta reținută în sarcina sa, ocazie cu care a declarat împrejurările și modul de comitere a acesteia.

În fapt s-a reținut că, în noaptea de 02/03.11.2023, cel în cauză ar fi pătruns pe portierele lăsate descuiate în microbuzul ce era parcat în spatele unui imobil situat în orașul Gura Humorului și folosind cheia adevărată, care se afla în contact, a pornit microbuzul și l-a sustras din acel loc, ulterior vânzându-l altei persoane cu suma de 800 lei. Prin ordonanță s-a dispus față de bărbatul de 23 de ani măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă IPJ Suceava.  În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință , faptă prev și ped. de art. 230, alin. 1 raportat la art. 228, alin. 1, art. 229, alin. 1, lit. b și d Cod Penal și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prev. și ped. de art. 335, alin. 1 Cod Penal, urmând a se dispune procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava