Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri seara, polițiștii echipajul de poliţie rutieră din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, în timp ce acționau pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul de viteză pe str. Mănăstirea Humorului au observat că din direcția centrul orașului către comuna Mănăstirea Humorului circulă o motocicletă cu viteza de 162 km/h (+112 km/h). S-a procedat la oprirea acesteia, la ghidon fiind identificat un tânăr de 18 ani din orașul Siret.  Acesta a prezentat pentru control permisul de conducere categoriile AM și A1, el spunând că certificatul de înmatriculare nu este la el. S-a procedat la verificare în bazele de date ale a motocicletei, constatându-se faptul că are o capacitate cilindrică de 599 cmc, iar cu categoria A1 pe care o posedă conducătorul moto poate conduce motocicluri cu o capacitate cilindrică de până la 125 cmc.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu un permis de conducere care  este necorespunzător categoriei din care face partea vehiculul condus, faptă prev. şi ped. de art. 335 alin. 2 din C.P.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava