Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tânăr din Vatra Dornei este cercetat de poliţişti după ce a împuşcat mortal un câine comunitar care a intrat pe terenul unui vecin. În cursul zilei de vineri, un bărbat din Vatra Dornei a sunat la „112” pentru a sesiza faptul că un localnic a tras un foc de arma.
Polițiștii deplasați la fața locului au identificat pe malul râului Bistrița, pe terenul proprietate aparținând reclamantului, cadavrul unui câine ce prezenta o plagă în zona gâtului.
Cadavrul animalului a fost ridicat şi transportat la Circumscripția Sanitar Veterinară Zonală Vatra Dornei în vederea efectuării autopsiei, stabilirea cauzei și condițiilor în care a survenit decesul.
Cu ocazia audierii, bărbatul care a sunat la „112” a spus că un vecin de-al său, de 26 ani, a tras cu arma asupra unui câine comunitar aflat pe terenul pe care îl are în proprietate.
Tânărul are permis de armă și deține o armă de vânătoare, calibru 16 mm. Atât arma de vânătoare, cât și muniția aferentă a fost ridicată în vederea cercetărilor.
În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a condiţiilor producerii faptei, urmand a se dispune procedural.

Un tânăr din Vatra Dornei a împuşcat un câine comunitar care a intrat pe terenul unui vecin, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava