Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tânăr sucevean bolnav de tetrapareză spastică îi cere arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic,  să transmită video slujbele pe care le oficiază pentru a-l putea urmări. ”Vă rog să mă iertați pentru deranj. Sunt un tânăr născut fără posibilitatea de a merge, bolnav de tetrapareză spastică. Vă scriu din dorința de a afla de la Înaltpreasfinția Voastră pe ce canal pot sau cum trebuie să procedez pentru a putea asculta slujbele oficiate de Înaltpreasfinția Voastră. Cu mulțumiri!”, i-a scris tânărul.

”În acest moment, infrastructura permite doar transmiterea audio a slujbelor săvârșite în Catedrala Arhiepiscopală sau pe scena amenajată în curtea Mănăstirii „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”; în situații deosebite, este posibilă și transmiterea video. Transmisiunile zilnice pot fi urmărite live pe canalul YouTube al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților”, i-a răspuns ierarhul.

Un tânăr sucevean bolnav de tetrapareză spastică îi cere IPS Calinic să transmită video slujbele pentru a-l putea urmări, 8.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava