MOPAN Suceava

Poliţiştii din cadrul S.P.F. Brodina au identificat vineri seara în curtea unei case din localitatea Falcău un microbuz marca Mercedes în care erau depozitate mai multe colete cu ţigări. În scurt timp, la faţa locului s-a prezentat un sucevean în vârstă de 31 de ani, Ilie C., care a recunoscut că el a parcat autoturismul în curtea imobilului respectiv şi că în acesta se află o însemnată cantitate de ţigări de provenienţă ucraineană. Drept urmare, persoana, autovehiculul şi cantitate de ţigări au fost duse la sediul sectorului de poliţie în vederea continuării cercetărilor.
În urma inventarierii coletelor descoperite a rezultat cantitatea de 19.400 pachete cu ţigări de diferite mărci, în valoare de 194.000 lei cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării. În acelaşi timp, Ilie C. este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar autoturismul folosit la activitatea infracţională a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.
De asemenea, pe numele bărbatului a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Un traficant sincer: A recunoscut că avea ţigări de contrabandă în valoare de 194.000 de lei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava