MOPAN Suceava

Şase persoane au fost reţinute şi au ajuns în arestul IPJ Suceava pentru constituirea unui grup infracțional organizat, faţă de un alt suspect dispunându-se măsura controlului judiciar.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Suceava, în cursul zilei de vineri, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, în baza delegării DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava au finalizat documentarea activității infracţionale pentru mai multe persoane domiciliate în județele Suceava și Iași, cercetate începând cu anul 2010 pentru infracțiunea de constituirea unui grup infracțional organizat, 14 infracțiuni de șantaj și 3 infracțiuni de lipsire de libertate în mod ilegal.

Tot vineri, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale – IPJ Suceava, au pus în aplicare mandatele de aducere emise de către DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava, la sediul unităţii de parchet fiind conduşi şapte suspecţi, respectiv B. Gheorghe, de 47 ani, S. Sorin, de 33 ani, A. Constantin, de 31 ani, toţi din Suceava, R. Valentin, de 39 ani, din comuna Hănţeşti, A. Dragoș, de 36 ani, B. Mihai, de 55 ani, ambii din municipiul Paşcani, jud. Iaşi şi C. Marcel, de 49 ani, din municipiul Suceava.
Pentru capturarea unor suspecţi au fost organizate acţiuni speciale în zonele în care au fost localizaţi, participând mai multe echipe mixte de poliţişti judiciarişti şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi fiind utilizate mijloacele tehnice din dotare.
În cauză s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, şantaj şi lipsire de libertate în mod ilegal, faţă de primii 6 inculpaţi fiind emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, iar faţă de suspectul C. Marcel a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.
Toţi cei 6 inculpaţi reţinuţi au fost introduşi în arestul I.P.J. Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
PNL - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava