Patrula de poliție rutieră din cadrul Poliției mun. Suceava, în timp ce acționa în cadrul acțiuni organizate cu privire la respectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto, cu autospeciala de poliție, pe DJ 209D, în loc. Călinești Enache, a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism care circula din direcția Măriței – Șerbăuți și care a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 95 km/h. în localitate.

Conducătorul auto a refuzat să oprească, după care a mărit viteza și a plecat de la fața locului, abandonând autoturismul după aproximativ 500 m.

În urma măsurilor operative desfășurate în zonă a fost identificat conducătorul auto, un tânăr de 18 ani, din com. Șerbăuți.

Întrucât șoferul nu a putut prezenta permisul de conducere auto, s-a procedat la verificarea sa în baza de date națională a poliției privind evidența permiselor de conducere auto, ocazie cu care s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere auto pentru nicio categorie de vehicul.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Pentru încălcarea regimului legal de viteză acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2900 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava