MOPAN Suceava

În masivul Rarău în zona Câmpulung Moldovenesc se află în construcție o pârtie de schi care potrivit specialiștilor după finalizare va fi una dintre cele mai frumoase pârtii din România. Lucrările lau fost începute în anul 2009 prin programul „Schi în România”, având finanțare prin fostul Minister al Turismului. Lucrările la primul tronson al pârtiei de schi de pe Rarău sunt finalizate în procent de 80%.

Lucrările au fost reluate la începutul lunii septembrie 2016, după ce Autoritatea Naţională pentru Turism a alocat Primăriei municipiului Câmpulung Moldovenesc o sumă de patru milioane de euro pentru finalizarea primului tronson.

Întregul proiect de pe masivul Rarău presupune construcția unei pârtii de schi din două tronsoane. Primul tronson al pârtiei de schi de pe Rarău, care se află în momentul de faţă în lucru, va avea o lungime de 2,8 kilometri, iar lăţimea acesteia variază de la 30 de metri, în zona de plecare, la 80 de metri, în zona sosirii. Panta medie a acestui tronson este de 16,6%, încadrându-se într-o pârtie de categorie uşoară spre medie. Al doilea tronson va avea o lungime de aproape 1,6 kilometri și o pantă medie de 21,5%.

Una dintre cele mai frumoase pârtii de schi din România se află în construcție în masivul Rarău, 8.2 out of 10 based on 22 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.2/10 (22 votes cast)
Turism
PNL - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava