Concert pascal
MOPAN Suceava

Maria Tărchilă, una dintre surorile regretatului Petrică Mîțu Stoian, nu îngroapă securea războiului nici acum cu Doru Gușman, bărbatul care i-a impresariat cariera fratelui său ani de zile. Contactată de Click!, femeia a spus ce crede: este de părere că Doru Gușman îi face pomeni cântărețului pentru a demonstra lumii anumite lucruri.

Petrică Mîțu Stoian a murit la finalul anului 2021, la o clinică privată din Reșița, în urma unui șoc septic. Artistul se afla în clinică privată pentru a se recupera, după ce fusese infectat cu noul coronavirus. Dispariția sa a stârnit mult timp dispute între familia lui și Doru Gușman, impresarul său! Mărul discordiei a fost reprezentat de averea lăsată de cântăreț. Dispută care, într-un final, s-a reglementat, deoarece bunurile s-au împărțit tacit. Însă, chiar și așa, sentimentele de ranchiună se pare că nu au dispărut!

Contactată de Click!, Maria Tărchilă nu a ezitat să îl atace public, din nou, pe Doru Gușman. „Am multe amintiri frumoase care mă leagă de Petrică. Nici nu știu care să o povestesc, pentru că sunt multe. Pomenirile i le ținem, normal, așa cum este tradiția în popor. Nu facem pomana împreună cu Gușman. Nu avem de ce! Plus că el nu are de ce să îi facă pomană. Noi suntem familia lui. Probabil că Gușman îi face pomenile lui Petrică pentru că vrea să pară interesant, nimic mai mult”, a declarat Maria Tărchilă pentru Click!

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/una-dintre-surorile-lui-petrica-mitu-stoian-nu-2261375.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava