Concert pascal
MOPAN Suceava

La o lună de la moartea îndrăgitului solist de muzică populară Petrică Mîțu Stoian, familia acestuia i-a declarat război impresarului Doru Gușman. Sora regretatului Mîțu Stoian a declarat, la Prima TV, că impresarul îi controla viața artistului și îl ținea departe de familie, notează click.ro.

Lucrurile au luat o întorsătură urâtă la nici 40 de zile de la moartea neașteptată a lui Petrică Mîțu Stoian. Maria Tărchilă, sora regretatului artist, a făcut acuzații grave în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

“I-a controlat viața, nu a avut o viață lui. Când era cu noi era descătușat, când era cu ei, era stresat. Cu Petrică eram în relații normale, cu familia Gușman, nu. Nu ne primea în casă, ne întâlneam în benzinărie cu el. Nu aveam ce cauta la el acasă, era eliminată mai multă lume. Cum era eliminată și Niculina. Nu voia să fim în preajma lui. Nu era lăsat să vină la întâlnire, venea pe furiș. Când suna la telefon, auzeam cum țipă la el și îl întreabă ce caută să ne vadă. Petrică a fost un artist minunat, dar nu știm ce a fost dincolo de asta. Au trăit pe spatele lui, a muncit el și au trăit toți pe spatele lui”, i-a spus Maria Tărchilă lui Cristi Brancu la Exclusiv VIP, conform sursei citate.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian bănuiește că artistul nu ar fi avut nimic pe numele lui și că tot ce a agonist de-a lungul timpului ar fi pe mâna familiei impresarului Doru Gușman, cu care locuia.  “Am vorbit cu domnul Gușman, am zis că îl lăsăm 40 de zile să se odihnească în liniște și apoi mai vorbim. Avem martori care vorbesc alte lucruri: că a fost forțat. Nu știu exact, dar verificăm. S-au mirat și avocații, au zis că este o speță dificilă.”

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/sora-lui-petrica-mitu-stoian-acuzatii-grave-pentru-impresarul-doru-gusman-i

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava