Concert pascal
MOPAN Suceava

Grupul a câştigat nouă premii Euromoney pentru Excelenţă în 2015

Euromoney, prestigioasa publicaţie financiară britanică, a acordat anul acesta Grupului UniCredit nouă Premii pentru Excelenţă – printre care distincţia pentru “Cea mai bună bancă în Europa Centrală şi de Est”.

“Sunt încântat de ampla recunoaştere acordată de către Euromoney serviciilor noastre şi mulţumesc întregii echipe pentru eforturile depuse”, a declarat Carlo Vivaldi, Șeful Diviziei Europa Centrală și de Est a UniCredit. “Evoluţia economică a Europei Centrale şi de Est este tot mai divergentă. Noile state membre din regiune au beneficiat de cea mai mare creştere economică datorită integrării mai accentuate cu Uniunea Europeană, în condiţiile în care cererea pentru produsele şi serviciile oferite a crescut semnificativ în zona euro. În acest context, prezenţa regională extinsă a UniCredit se dovedeşte a fi echilibrată şi rezistentă la şocuri. În timp ce concurenţii noştri îşi redimensionează activităţile, noi ne aflăm într-o etapă de reglaje fine şi investim în noi tehnologii bancare”, adaugă Carlo Vivaldi.

Premiile, decernate în cadrul galei anuale „Euromoney Awards for Excellence” în Londra, au fost decise de către un juriu format din jurnalişti experimentaţi, prezidat de editorul Euromoney, Neil Osborn.

Lista completă a premiilor acordate UniCredit:

  • Cea mai bună bancă în Europa Centrală şi de Est
  • Cel mai activ creditor (Best Debt House) în Europa Centrală şi de Est
  • Banca cu cele mai bune servicii de tranzacţionare (Best Transaction Services House) în Europa Centrală şi de Est
  • Cea mai activ creditor (Best Debt House) în Austria
  • Cea mai bună bancă în Bosnia
  • Cea mai bună bancă în Bulgaria
  • Cea mai bună bancă în Ungaria
  • Cea mai bună bancă în Rusia
  • Cea mai bună bancă în Slovenia

UniCredit

UniCredit este una dintre principalele bănci comerciale europene, cu o prezenţă puternică în 17 ţări europene. Reţeaua globală, care acoperă 50 de pieţe, include aproximativ 8.600 de puncte de lucru şi mai mult de 145.000 de angajaţi.

În Europa Centrală şi de Est, UniCredit deţine cea mai mare reţea bancară internaţională, cu peste 3.500 de sucursale şi puncte de lucru.  

Grupul este operaţional în următoarele ţări: Austria, Azerbaidjan, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Germania, Italia, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia, Ucraina şi Ungaria. În ţările baltice, UniCredit este prezent printr-o companie de leasing.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava