Concert pascal
MOPAN Suceava

UniCredit Țiriac Bank susține designul românesc de produs, continuând și în acest an parteneriatul cu Romanian Design Week, eveniment ce reunește timp de o săptămână cele mai importante lucrări realizate de designerii români.

În cadrul expoziției centrale Romanian Design Week (RDW 2014), care anul acesta are loc între 16 și 25 mai, la Palatul Camerei de Comerț din București (Str. Ion Ghica nr. 4), vor fi prezentate și unele dintre cele mai bune lucrări de diplomă ale studenților de la facultățile de profil din toată țara – Young Designers Exhibition.

“Implicarea UniCredit Țiriac Bank în zona de design românesc autentic devine deja o tradiție – continuăm parteneriatul început în urmă cu doi ani cu BUCHAREST DESIGN CENTER și pe cel demarat în 2013 cu cel mai important eveniment de design din România – Romanian Design Week. Anul acesta am decis să susținem în cadrul proiectului, expoziția tinerilor designeri, pentru că ei sunt cei care peste câțiva ani vor duce designul românesc mai departe, poziționând astfel România pe harta designului de produs la nivel internațional.”, a declarat Anca Nuță, Head of Identity and Communication, UniCredit Țiriac Bank

Young Designers Exhibition reunește peste 90 de lucrări și este organizată în parteneriat cu cele mai importante Universități și Facultăți de Artă și Arhitectură din București și din țară:

BUCUREȘTI

Facultatea de Arhitectură „Ion Mincu”

Facultatea de Arhitectură de Interior „Ion Mincu”: departamentele Arhitectură de Interior și Design de Produs

Facultatea de Arte Decorative și Design din cadrul UNARTE: departamentele Design (Ambient + Design Produs) și Modă

Facultatea de Arhitectură din cadrul Universitații Spiru Haret

ARAD

Facultatea de Design – Universitatea „Aurel Vlaicu”

CLUJ

Facultatea de Arte Decorative și Design din cadrul Universității de Artă și Design: departamentele Design și Modă

IAȘI

Facultatea de Arte Vizuale și Design din cadrul Universității de Arte „George Enescu”

Facultatea de Arhitectură „GM Cantacuzino” din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi”

TIMIȘOARA

Facultatea de Arhitectură din cadrul Universității Politehnice

Lucrările din cadrul Young Designers Exhibition vor putea fi văzute și la Cluj-Napoca (iunie), Timișoara (septembrie) și Iași (octombrie), în sucursalele UniCredit Țiriac Bank.

Despre UniCredit Țiriac Bank

UniCredit Țiriac Bank este o bancă europeană de top ale cărei activități de susținere cultural-artistică pun un accent deosebit pe zona artelor vizuale, acoperind totodată domeniul muzical și al literaturii, în spiritul tradiției Grupului UniCredit. Banca susține financiar primul centru independent de artă și cultură, deschis sub numele PAVILION, fiind, totodată, partener strategic al Bienalei Internaționale de Artă Contemporană București. Componența cultural-artistică a strategiei de etică și responsabilitate a băncii se concretizează în implicarea să în proiecte pe termen lung, pe care le finanțează în calitate de partener principal – de exemplu, Festivalul și Concursul Internațional George Enescu și Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu.

www.unicredittiriac.ro

www.facebook/UniCreditTiriacBank

www.instagram/unicredittiriacbank

Despre Romanian Design Week

Romanian Design Week este o sărbătoare a designului autohton, iar printre cele mai importante obiective ale acestui eveniment se numără: promovarea designului, interacțiunea dintre specialiștii din diverse ramuri ale designului, apropierea unui public cât mai larg de domeniile pe care își propune să le acopere, dar și generarea contextului necesar dezvoltării acestor discipline în România. 

Un proiect al The Institute, Romanian Design Week este un eveniment anual care promovează designul românesc contemporan drept instrument ce poate contribui la progresul social, economic și cultural. 

Este primul proiect dedicat în întregime designului românesc, care se adresează atât publicului, cât și profesioniștilor. În fiecare an, Romanian Design Week trasează o hartă a evenimentelor și spațiilor ce promovează designul. În 2014, RDW va avea loc în perioada 16-25 mai. 

Romanian Design Week este un eveniment Inspired by Peroni Italy. 

www.romaniandesignweek.com

www.facebook.com/romaniandesignweek

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava