MOPAN Suceava

Sâmbătă, 4 August 2018, începând cu orele 16:00, Consiliul Județean Suceava împreună cu Aeroportul Internațional ”Ștefan cel Mare” Suceava organizează un nou spectacol aviatic de excepție pe cerul Bucovinei. Este vorba despre „Suceava Air Show 2018”, eveniment care va reuni așii aviației și parașutiști de elită, care vor încânta publicul cu demonstrații aeriene și acrobații uluitoare.

Adrenalina celei de-a VII-a Ediții a mitingului aerian va fi asigurată de profesioniști din elita Aeroclubului României cu formația Hawks of Romania, Iacării Acrobați și pilotul lituanian Jurgis Kairys, o legendă a acrobațiilor aeriene, piloții Asociației Bucovina Fly Club, precum și de Valer Novac, ”tăticul elicopterelor” Ka-26, care va zbura la ”firul ierbii”.

Surpriza ediției din acest an este Formația ASALT care va oferi un spectacol aviatic de excepție cu două aeronave de înaltă acrobație SKYBOLT of Romania!

Suceava Air Show 2018 va începe la ora 16:00, la Aeroportul ”Ștefan cel Mare” din Suceava.  Intrarea va fi liberă, iar publicul participant va avea la dispoziție mijloacele de transport public local din municipiul Suceava din 30 în 30 de minute.

Unii dintre cei mai buni piloți de acrobații aeriene vor participa la Suceava Air Show 2018, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava