Concert pascal
MOPAN Suceava

Unul dintre cei mai apreciați tehnocrați din județ se află în echipa PNL pentru Consiliul Local Șcheia, echipă propusă de  candidatul libera la funcția de primar al comunei, omul de afaceri Alin Rusu. Viorel Seredenciuc este de profesie inginer și este ”tobă” de administrație.  A deținut în trecut funcțiile de viceprimar al municipiului Suceava, vicepreședinte a Consiliului Județean, consilier al ministrului atreprenoariatului și turismului și consilier la Scretariatul General al Guvernului, funcție pe care o deține în prezent. ”Experiența lui în administrație va fi de mare ajutor pentru noi. Este un om care atât profesional cât și social a demonstrat că este la un nivel de top.  Este un om care lucrează cu proiecte, un om care știe exact ce trebuie făcut,  un tehnocrat, un om  care știe administrație  și care a contribuit enorm de mult la proiectele aduse în județul Suceava. Aduce plus valoare echipei foarte omogene pe care o avem, echipă din care fac parte medici, economiști, manageri, întreprinzători particulari dar și oameni din vatra satului continuatori ai tradițiilor și a obiceiurilor străbunilor noștri”, a declarat Alin Rusu.

”Îl susțin cu toată forța pe Alin Rusu pentru cadidatura la Primăria Șcheia și sunt convins că va câștiga mandatul. Alin Rusu e un candidat tânăr, ambițios, bun gospodar, este consilier local în funcție  și candidatura lui este o  dovadă în plus că Suceava întinerește. Fac parte din echipa PNL pentru Consiliul Local Șcheia și împreună putem continua proiectele benefice pentru comunitate”, a declarat la rându-i Viorel Seredenciuc.

Unul dintre cei mai apreciați tehnocrați din județ în echipa liberalului Alin Rusu la Primăria Șcheia, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava