Concert pascal
MOPAN Suceava

Laguna Serv, unul dintre cei mai mari producători de mobilier tapițat din Maramureș, a optimizat operațiunile de business, a redus considerabil timpii de lucru și se poate dezvolta în ritmul dorit, cu ajutorul soluției integrate pentru managementul afacerii, pusă la dispoziție de Senior Software.

Cu o cifră de afaceri de aproximativ 15 milioane de euro și un spațiu de 35.000 de metri pătrați, Laguna Serv produce mobilier tapițat, atât în serie, cât și personalizat, pe care îl comercializează în România, Ungaria și Franța, prin intermediul a diferite canale de vânzare. La finalul anului 2022, echipa Laguna Serv a înlocuit vechiul program informatic de management al afacerii cu sistemul SeniorERP – soft ERP pentru gestionarea resurselor de la Senior Software, care acoperă perfect nevoile specifice ale producătorului. SeniorERP este integrat cu sistemul SeniorVisualBIsoft de Business Intelligence, folosit de companie pentru a genera rapid rapoarte, a analiza indicatorii cheie ai afacerii și a vizualiza ușor informațiile de interes, structurate într-o bază unică de date.

 

„Am căutat o soluție care să ne asigure vizibilitate și control sporit asupra afacerii, să permită gestionarea integrată a resurselor și a canalelor de vânzare și care să ne ofere acces în timp real la rapoarte și analize detaliate. Prin urmare, am renunțat la vechiul soft ERP și în prezent folosim o soluție potrivită nevoilor noastre, formată din sistemele integrate SeniorERP și SeniorVisualBI, de la Senior Software.

 

Implementată în noiembrie 2022, astăzi putem spune că soluția este un mare plus pentru societatea noastră. Procesăm zilnic, fără erori, comenzi de ordinul sutelor și deținem control în timp real asupra stocurilor de materie primă. De asemenea, putem obține rapoarte ce ne oferă informații centralizate asupra situației financiare și putem analiza și monitoriza fiecare magazin în parte pentru a determina profitabilitatea. Este important să vedem cum se prezintă situația vânzărilor la nivel de articol, să urmărim în piață evoluția unui anumit model, iar soluția de la Senior Software ne permite să ne dezvoltăm și să creștem productivitatea pe baza rapoartelor gestionate în sistem”, a spus Alina Kertesz, Asistent Manager – Laguna Serv.

 

Compania își comercializează produsele atât prin intermediul platformelor de vânzări online, cât și prin rețeaua proprie de 25 de magazine fizice, canalele de vânzări fiind gestionate prin sistemul ERP de la Senior Software. SeniorERP este integrat cu eMag Marketplace și cu magazinul online al companiei, iar în acest mod a fost eliminată metoda de introducere manuală a comenzilor, ce consuma mult prea mult timp și era predispusă erorilor.

Cu ajutorul funcționalităților ERP pentru vânzări, toate comenzile de la clienți sunt centralizate și procesate cu acuratețe și în timp real în sistem, fiind apoi preluate automat în producție. Sistemul dispune inclusiv de funcții pentru gestionarea eficientă a comenzilor de aprovizionare și a stocurilor de materii prime necesare în producția de serie și producția de unicate.

 

În plus, echipa Laguna Serv are posibilitatea să urmărească și să analizeze cu SeniorVisualBI datele de interes pe care sistemul le preia din SeniorERP. Producătorul își poate crea rapoartele și dashboardurile dorite, cu un minim de efort, orice informație relevantă putând fi adăugată printr-un simplu drag-and-drop. Prin urmărirea indicatorilor cheie și analiza datelor, sistemul de Business Intelligence contribuie la îmbunătățirea procesului decizional și dezvoltarea afacerii.

 

Referitor la planurile de viitor, compania urmărește să îmbunătățească relația cu partenerii B2B, oferindu-le posibilitatea de a vizualiza și urmări în timp real statusul comenzilor, documentele și parcursul producției, de la lansarea comenzilor către fabrică, până la livrarea produsului. Rezultatele obținute de Laguna Serv, cu ajutorul sistemelor Senior Software, pot fi vizualizate urmărind Studiul de caz VIDEO ERP & BI.

 

Alte companii din România care folosesc cu succes sistemele ERP și BI de la Senior Software sunt: UrsPack, Pro Activ, Monte Banato, Bio Logistic, Mirdatod Prod, Lactate Torockoi și nu numai.

 

Despre Laguna Serv

 

Înființată în anul 1994, Laguna Serv este o companie din județul Maramureș, specializată în producția de tapițerii și mobilier tapițat. Compania realizează producție de serie (95%) și producție de unicate (5%), pentru clienți persoane fizice, dar și pentru industria HoReCa, produsele fiind comercializate pe plan intern și internațional. Businessul își desfășoară activitatea într-un spațiu de aproximativ 35.000 mp, cu o echipă formată din 200 de angajați. Produsele sunt vândute prin intermediul platformelor online și printr-o rețea de 25 de magazine fizice.

 

Despre Senior Software

 

Senior Software este furnizor și dezvoltator de sisteme software performante pentru managementul integrat al afacerilor. Fondată în 2003, compania a realizat peste 500 de implementări de succes, utilizând cele mai noi tehnologii. Senior Software implementează sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce și Hardware. Compania își desfășoară activitatea în 5 locații din România (București, Constanța, Cluj, Iași, Timișoara), având o echipă de peste 200 de angajați.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava