Concert pascal
MOPAN Suceava

Polițiștii suceveni au reușit prinderea unui contrabandiost de țigări după o urmărire în trafic și șapte focuri de armă trase în plan vertical. În cursul zilei de luni, un echipaj din cadrul biroului rutier al Poliției municipiului Suceava, în timp ce efectua activități de supraveghere trafic rutier pe DN 17, între Suceava și Păltinoasa, a efectuat un semnal regulamentar de oprire unui autoturism VW Phaeton, înmatriculat în județul Argeș. Autoturismul se deplasa dinspre zona orașului Vicovu de Sus către comuna Păltinoasa, existând informații că ar transporta țigarete de contrabandă. Polițiștii au efectuat semnalele de oprire însă conducătorul autoturismului VW Phaeton a refuzat să oprească și a continuat deplasarea în direcția comunei Păltinoasa.
În aceste condiții s-a procedat la urmărirea acestuia aproximativ trei  kilometri, iar în zona localității Vârfu Dealului, din comuna Păltinoasa, autoturismul a fost condus în curtea pensiunii „Poiana Bucovăt” după care persoana care se afla la volan a încuiat autovehiculul și a fugit către zona împădurită din spatele pensiunii. „S-a procedat la urmărirea persoanei, unuil dintre agenți folosind armamentul din dotare, executând 7 focuri în plan vertical. În pădurea din spatele pensiunii Poiana Bucovăț s-a reușit prinderea și imobilizarea șoferului, cu domiciliul în orașul Vicovu de Sus”, se arată în comunicatul Poliției Suceava.
În autoturism au fost găsite 10.000 pachete cu țigarete marca Marble și Compliment, de proveniență „duty-free”, în valoare de aproximativ 134.000 lei. Față de șoferul mașinii s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore. Autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul I.P.J Suceava iar cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul IPJ Suceava – SICE – Biroul de Combatere a Fraudelor Vamale, sub aspectul comiterii infracțiunii de „contrabandă”.

Urmărire în trafic la Păltinoasa și șapte focuri de armă pentru prinderea unui contrabandist de țigări, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava