Concert pascal
MOPAN Suceava

Luni seara, în jurul orei 20:00, polițiștii echipajului rutier din cadrul Biroului Rutier Suceava în timp ce acționau pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice pe str. Energeticianului din municipiul Suceava, au observat un autoturism ce se deplasa dinspre localitatea Prelipca către Suceava. La vederea agenților de poliție, conducătorul autoturismului a efectuat manevra de întoarcere cu intenția de a se întoarce către Prelipca.

Agenții de poliție au pornit în urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare, utilizând semnalele luminoase concomitent cu cele acustice, moment în care conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalele polițiștilor rutieri, mărind viteza de deplasare în încercarea de a scăpa. După o urmărire de aproximativ un km, într-o curbă spre dreapta conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu gardul de beton al unei societăți comerciale.

În urma impactului autoturismul s-a oprit iar conducătorul auto a ieșit singur din autoturism, fără a suferi leziuni. Șoferul a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 32 de ani din orașul Salcea, localitatea Prelipca, care a declarat că nu a suferit vătămări corporale. La fața locului polițiștii au solicitat totuși un echipaj SAJ pentru evaluare medicală, conducătorul auto refuzând transportul la o unitate spitalicească.

Șoferul a fost testat alcoolscopic rezutatul fiind negativ și de asemenea a fost testat cu aparatul drugtest privind consumul de substanțe interzise, rezultatul fiind negativ. În urma verificării documentelor autoturismului s-a constatat că acesta figura cu asigurarea RCA expirată și I.T.P. expirat. Șoferul, a fost sancționat contravențional pentru neoprire la semnalul polițiștilor rutieri, neadaptarea vitezei la condițiile de drum cu producerea unui accident de circulație soldat doar cu pagube materiale, lipsa I.T.P, și lipsa R.C.A, cu amenzi în valoare de 2850 lei. De asemenea, s-a dispus suspendarea dreptului de a conduce pe drumurile publice și s-a procedat la ridicarea plăcuțelor cu numerele de înmatriculare și imobilizarea vehiculului

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava