Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 14 octombrie  orele 16.30, polițiștii Secției de Poliție Burdujeni – Poliția Municipiului Suceava, în timp ce desfășurau activități specifice pe raza de competență, au efectuat semnat regulamentar de oprire a unui motociclu, care se deplasa pe strada Calea Unirii, in apropierea intersecției cu strada Gheorghe Doja, pe direcția cartier Burdujeni-comuna Adâncata. Întrucât conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalul regulamentar, echipajul de poliție a pornit în urmărirea acestuia, ajungând până pe raza comunei Hânțești. Aici, pe o porțiune de carosabil cu pietriș, pe fondul neadaptării la condițiile de drum, conducătorul mopedului a pierdut controlul, a derapat și a ieșit în decor pe un câmp lateral, suferind vătămări ușoare. Chiar dacă bărbatul nu prezenta răni vizibile, imediat polițiștii au solicitat un echipaj medical. Totodată, din primele verificări efectuate, s-a stabilit că, persoana care a condus motociclul este un bărbat de 30 ani Valea Lupului, județul Iași care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, s-a constatat că motociclul nu este înmatriculat, numerele montate fiind expirate. Bărbatul de 30 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în urma testării cu aparatul drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. Precizăm că în urma evenimentului, conducătorul motociclului a suferit doar leziuni ușoare care în urma evaluării medicale nu au impus internare.

În continuarea cercetărilor efectuate în dosarul penal, organele de cercetare penală din cadrul Poliției Municipiului Suceava, Biroul Rutier au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore, a bărbatului de 30 de ani cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prev. de art. 335 alin.(1) din Codul penal, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, faptă prev. de art. 334 alin.(1) din Codul penal și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, faptă prev. de art. 334 alin.(2) din Codul penal, toate cu aplicarea art. 38 alin.(2) din Codul penal. Totodată, în cauză s-a dispus începerea urmăririi penale și pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, prev de art 196 alin 2,3 C.P.  și  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, prev de art 336, alin 2 C.P. Bărbatul a fost încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventivă al I.P.J. Suceava .

Urmărit de polițiști de la Suceava până la Hânțești un motociclist din Iași care nu a oprit la semnal s-a oprit într-un șanț, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava